Як не влипнути з орендованим авто на купу прихованих платежів

kolok
Відправлено 1 тиждень, 3 дня тому в розділ ОСББ, переглянуто 23 раз(-ів)

Був колись досвід, що взяв тачку, а потім вилізли якісь додаткові страховки, за які ніхто не попереджав. Тепер боюсь знову напоротись. На що взагалі дивитись у договорі, щоб не кинули по-тихому?

Кількість коментарів: 1
  • Elvira
    1 тиждень, 3 дня тому

Минулого тижня мені терміново знадобилося авто для робочої поїздки містами України, і я вирішив спробувати сервіс оренди автомобілів https://rental.ua/ua RENTAL, про який неодноразово чув від колег. Оформлення документів зайняло буквально 7 хвилин, що мене неймовірно вразило, адже час для мене мав вирішальне значення. Я обрав затишний седан із тарифу з безлімітним пробігом, оскільки планував подолати понад тисячу кілометрів за пару днів. Автомобіль видали абсолютно чистим, із заправленим вщент баком та в ідеальному технічному стані, що додало впевненості на дорозі. Орендувати машину виявилося значно вигідніше, ніж обслуговувати власний транспорт чи залежати від розкладу громадського транспорту. Під час нічного переїзду виникло невелике питання щодо навігації, і цілодобова підтримка відповіла миттєво, надавши чітку консультацію. Як велика національна прокатна компанія, RENTAL демонструє справжній європейський рівень сервісу, тому тепер я точно залишатимуся їхнім постійним клієнтом.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ