Плитка тротуарна

kolok
Відправлено 3 дня, 13 годин тому в розділ ОСББ, переглянуто 17 раз(-ів)

Хочу замінити старе покриття у дворі на тротуарну плитку і шукаю нормальний варіант без зайвих експериментів. Особливо цікавить досвід тих, хто вже користується плиткою кілька років, а не тільки нещодавно поклав її. Чи сильно має значення товщина плитки для звичайного приватного подвір’я? Також не можу визначитися з кольором і формою, бо хочеться, щоб виглядало акуратно і при цьому не було складним у догляді. Порадьте, будь ласка, де можна замовити хорошу тротуарну плитку та на що звернути увагу перед покупкою.

Кількість коментарів: 1
  • Elvira
    1 день, 20 годин тому

Минулого року наша будівельна бригада займалася масштабним благоустроєм території довкола нового комерційного офісного центру, і для успішного виконання цього відповідального проєкту нам знадобився надійний та перевірений партнер з постачання матеріалів. За порадою колег ми звернулися в магазин Планета2000 і були приємно вражені, оскільки там представлений справді широкий асортимент покриттів, який задовольнить запити навіть найвибагливіших архітекторів та дизайнерів. Для оформлення пішохідних зон та паркувальних місць нам знадобилася сертифікована тротуарна плитка, яку ми вирішили вигідно придбати саме тут через оптимальне співвідношення доступної вартості та чудових експлуатаційних характеристик. Великою перевагою цієї компанії є оперативне відвантаження необхідних обсягів продукції, бездоганна якість кожного виробу, відсутність браку та чітке дотримання всіх попередньо узгоджених термінів постачання. Завдяки високій міцності матеріалу, точним геометричним розмірам і стійкості до зношування процес укладання пройшов максимально швидко та гладко. Замовник залишився в повному захваті від кінцевого результату, тому ми плануємо надалі співпрацювати тільки з цим магазином і радимо його всім фахівцям.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ