З якого автовокзалу в Хмельницькому їдуть автобуси на Катовіце?

Dilef
Відправлено 1 день, 16 годин тому в розділ ОСББ, переглянуто 6 раз(-ів)

Привіт усім. Мені потрібно дістатися з Хмельницького до Катовіце на роботу. Везу важкі валізи, тому цікавить точне місце відправлення, щоб зручно під'їхати на таксі. Скільки годин триває вся подорож, чи роблять достатньо зупинок у дорозі та де надійніше бронювати електронний квиток онлайн? Буду вдячний за інформацію.

Кількість коментарів: 1
  • Endo
    1 день, 16 годин тому

Привіт. У Хмельницькому майже всі міжнародні рейси вирушають від Центрального автовокзалу №1, що на Вінницькому шосе, 23. Для бронювання квитків я рекомендую скористатися сайтом https://ewe.ua , там одразу вказана адреса автовокзалу, точний час відправлення та прибуття. Дорога займає приблизно 13–15 годин разом із проходженням митниці. Автобус був комфортабельний, салон чистий і свіжий, сидіння зручно розкладалися назад для нічного сну. Працювали розетки під кріслами, тож зміг спокійно попрацювати на телефоні. Водії регулярно роблять санітарні зупинки кожні 3–4 години на сучасних АЗС з цілодобовими кафе. Багаж надійно розмістили у вантажному відсіку без жодних проблем. Квиток показував прямо з телефона при посадці.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ