Евакуатор в Кропивницькому

mega_li
Відправлено 3 дня, 5 годин тому в розділ ОСББ, переглянуто 13 раз(-ів)

Хочу заздалегідь знайти контакти евакуатора в Кропивницькому, бо після одного випадку на трасі зрозумів, що краще бути готовим до всього. Цього разу машина тоді ледве доїхала до сервісу, але наступного разу може знадобитися саме евакуатор. Підкажіть, якими службами ви користувалися і чи приїхали вони в обумовлений час? Цікавить реальний досвід, щоб випадково не нарватися на тих, хто пообіцяє приїхати й просто залишить людину чекати на дорозі.

Кількість коментарів: 1
  • vsav
    3 дня, 5 годин тому

Привіт! Мені нещодавно довелося скористатися евакуатором через поломку автомобіля прямо під час звичайної поїздки містом. Спочатку думав, що проблему вдасться вирішити на місці, але після кількох спроб стало зрозуміло, що машину краще доставити на СТО. Звернувся до евакуатора у Кропивницькому https://pereviznik.com.ua/evacuator-kropyvnytskyi/ тут заявку оформили телефоном, я повідомив модель автомобіля, своє місце знаходження та куди потрібно його доставити. Приємно, що зі мною одразу проговорили організаційні моменти та вартість. Евакуатор приїхав у погоджений час, а водій швидко зорієнтувався на місці. Машину завантажили акуратно, без поспіху та непотрібних маневрів. Після цього автомобіль доставили безпосередньо до майстерні. Зручно, швидко, без нервів.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ