Пошта чи приватні перевізники для посилки з Франції додому?

OutOfContextKing
Відправлено 4 години тому в розділ ОСББ, переглянуто 4 раз(-ів)

Сперечаємося з подругою щодо відправки пакунка в Україну. Вона каже, що краще йти на місцеву французьку пошту й не морочити собі голову, а я більше схиляюся до приватних перевізників або водіїв, бо так ніби швидше й надійніше. Хто мав реальний досвід, підкажіть, чим дійсно зручніше скористатися, щоб посилка заїхала без зайвих пригод і довгого очікування на кордоні?

Кількість коментарів: 1
  • РомантикНаВихідних
    4 години тому

Добрий день. У нас із колегою була схожа суперечка, бо я дуже переживав за надійність і шукав сервіс із чітким відстеженням. Звичайна пошта лякала можливими затримками на митниці, але мені пощастило натрапити на відмінну логістичну компанію GlobalPost. Чесно кажучи, вони приємно здивували своїм підходом: від оформлення до моменту, поки пакунок не опинився в руках отримувача, усе пройшло ідеально. Коли стоїть завдання надіслати посилку з Франції в Україну https://globalpost.ua/dostavka-iz-frantsii-v-ukrainu/ то кращої служби годі й шукати, бо ти бачиш кожен етап переміщення. Для себе я питання з доставкою за кордон закрив повністю, сервіс реально на висоті.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ