Смачні р проливні реберця в мультиварці: поділіться своїми секретами!
Новачком у кулінарії можна себе не вважати, але коли справа доходить до приготування м'яса, завжди з'являються питання. Недавно натрапила на чудову статтю про те, як посмажити свинячі реберця в мультиварці, і спробувала методи, описані там. Результат просто приголомшливий! М'ясо виходить ніжним, легким у приготуванні і неймовірно смачним. Для тих, хто не пробував, раджу ознайомитися зі статтею тут — там є безліч корисних порад і трюків.
А які ще секрети у вас є для приготування реберців? Чи використовуєте ви якісь особливі спеції або маринади? Як на вас впливають поради з інтернету? Я завжди в пошуках натхнення та новихencieoас в приготуванні м’яса, тому буду вдячна за будь-які, навіть найменші хітрощі!
Додайте перший коментар!
тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ