Секрети ідеального мармурового кексу у мультиварці!
Обожнюю випікати, особливо коли справа доходить до мармурового кексу! Він вигає неймовірно смачно, а завдяки мультиварці процес стає ще легшим. Зазвичай намагаюся додати щось своїм рецептам, і тому спробувала параметри з https://krasunindim.biz/recept-marmurovogo-keksu-v-multivarci.html. Результат мене вразив!
Але який в вас досвід? Які секрети ви використовуєте, щоб вентилювати своє тісто та додати йому візуальної привабливості? Чула, що окрім стандартного поєднання шоколаду і ванілі можна гратися зі смаковими акцентами. Можливо, у вас є перевірені комбіновані варіанти дорогих додатків або нові інгредієнти, які додають нового смаку?
Очень цікаво дізнатися, чи були бальзамічні оцти або спеціальні кількість прянощів корисними. Діліться своїми думками!
Додайте перший коментар!
тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ