Гуляш по-домашньому: класика чи нові варіанти

BlackJennifer
Відправлено 2 місяці тому в розділ ОСББ, переглянуто 60 раз(-ів)

Готовлю гуляш з яловичини, мабуть, раз на тиждень – такий рецепт завжди в пригоді! Раніше в нас була традиція готувати його з одними лише класичними овочами і спеціями, але нещодавно відкрила для себе нові смаки. Кому цікаво, ось детальна стаття на цю тему – https://nyamrecepti.kyiv.ua/jak-prigotuvati-guljash-z-jalovichini-abo.html.

Моя нова рецептура включає добавку до яловичини грибів, а також трішки червоного вина для яскравості смаку. Це відкриття надало страві неймовірної глибини. А ще дуже люблю експериментувати з начинками – хтось готував бажправ тіщет прикрашення кори, рослини? Берете у вашу коронну запіканку добавлення зелере й готов>}</ что другого проживання по базі – шукаю відгуки.

Поділіться власними ідеями, які ще інгредієнти чи спеції використовуєте? Можливо, у вас є інші варіанти гуляшу?

Коментарі відсутні.
  • Додайте перший коментар!

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ