Секрети ідеальної картоплі: коли солити
Вже багато років експериментую з приготуванням смаженої картоплі і постійно стикаюся з одним важливим питанням: коли ж правильно солити? Раніше вважала, що треба солити в самому кінці, але недавно натрапила на пораду, що дійсно спростила моє життя на кухні – дізналася, що смажену картоплю найкраще солити в процесі приготування. Детальніше про це можу поділитися тут: https://ideidlyanas.net.ua/koli-soliti-smazhenu-kartoplju-sekreti-idealnoi.html.
Тепер моя картопля завжди виходить ароматною та смачною. Цікаво, якими унікальними секретами ділитесь ви, що дозволяють вам досягати ідеального смаку? Може, у когось є своя техніка приготування або особливі спеції? Хочеться дізнатися більше! Поділіться своїми натхненнями та, може, разом створимо справжню газету смачних рецептів!
Додайте перший коментар!
тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ