Секрети смачного холодцю!
Ніколи не думала, що приготування холодцю може бути таким захоплюючим заняттям! Раніше завжди користувалась готовими варіантами, але цього року вирішила спробувати зробити його сама. Перш ніж почати, натрапила на чудовий рецепт класичного холодцю з курки та свинини – https://tvoimoi.shop/klasichnij-holodec-z-kurki-i-svinini-recept-i.html. Він виглядає настільки апетитно, що не могла втриматися!
Тим не менш, виникає питання: які секрети ви використовуєте для досягнення ідеальної текстури та смаку холодцю? Чи додаєте якісь особливі інгредієнти або прянощі? Я чула, що деякі дівчата використовують гелятин для кращої консистенції – як вам таке? І ще, як ви подаєте холодець? Буду вдячна за ваші поради та перевірені рецепти! Давайте ділитися досвідом!
Додайте перший коментар!
тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ