Солодкі осінні експерименти з гарбузом!
Вже давно планую спробувати зробити гарбузовий джем, і, натрапивши на рецепт, зрозуміла, що цей варіант з кедровими горішками та мандаринами просто не можна пропустити! Він обіцяє бути особливо смачним. Соскучилась за солодким, а тут ще й осінні смаколики. Хто вже готував таку смакоту? Які враження?
Чи завжди використовуєте свіжі мандарини, чи пробували робити з консервованими? Як змінюється смак? Загалом, любите експериментувати з джемами? Мені цікаво дізнатися, які ще інгредієнти ви додаєте для неповторного смаку. Чи вважаєте, що кедрові горішки дійсно додають родзинку? Може, хтось має свої маленькі секрети, як зробити джем ще смачнішим? Давайте ділитися досвідом!
Додайте перший коментар!
тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ