Чи знаєте ви, чим класичний рецепт олів'є відрізняється від сучасних варіантів
Олів'є – це страва, яка практично завжди присутня на нашому столі під час свят. Але чи замислювалися ви, чим класичний рецепт олів'є відрізняється від тих варіантів, що модні сьогодні? Наприклад, в статті за посиланням https://molodstyle.shop/chim-klasichnij-recept-olive-vidriznjaetsja-vid.html зазначено, що традиційний олів'є завжди готували з ніжного відварного м'яса і яйців, тоді як в нових рецептах часто використовують курку або навіть морепродукти.
Які інгредієнти ви зазвичай додаєте до свого олів'є? Чи пробували ви вносити зміни у класичний рецепт? Мені, наприклад, подобається додавати свіжий огірок для хрусткості. А що ви думаєте про експериментування з соусом – майонезом або йогуртом? Давайте ділитися рецептами та секретами!
Додайте перший коментар!
тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ