Готель в центрі

Фентти
Відправлено 2 роки тому в розділ ОСББ, переглянуто 838 раз(-ів)

Доброго дня! Порадьте, будь ласка, готель у центрі Львова з доступними та комфортними номерами, тільки будь ласка у котрих зупинялись ви або ваші знайомі, перевірені одним словом

Кількість коментарів: 3
  • vsav
    2 роки тому

Цього року я вирішила провести свою відпустку у Львові і не пошкодувала про це ані на хвилину. Львів - місто, яке поєднує в собі історичний колорит та сучасний стиль життя. Для свого перебування я обрала готель Market Square Lviv, і це було чудове рішення. Готель розташований в самому центрі міста, на історичній площі Ринок, що дозволяє зручно досліджувати всі визначні місця. Особливо мені сподобався покращений двомісний номер https://marketsquarelviv.com/rooms/superior-double/ він був дуже просторим і світлим, з елегантним інтер'єром і чудовими зручностями. Ліжка були неймовірно комфортними, а великий телевізор і безкоштовний Wi-Fi додавали зручності. З вікон відкривався приголомшливий вид на старовинні будівлі і вузькі вулички, що створювало неповторну атмосферу львівського старого міста. Готель також надає різноманітні додаткові послуги, такі як трансфер та послуги консьєржа.

• mega_li
    2 тижні, 3 дня тому

Різних готелів багато зараз

• Меруки
    2 тижні, 3 дня тому

Нещодавно відзначали з чоловіком річницю весілля у Львові та хотіли зупинитися у місці, яке зробить нашу подорож особливою. Наш вибір припав на BANKHOTEL, і цей готель перевершив усі очікування. Уже з перших хвилин перебування відчувається атмосфера елегантності та комфорту. Номери BANKHOTEL https://bankhotel.com.ua/rooms/ дуже просторі, охайні та стильні, а кожна деталь інтер'єру створює відчуття справжнього затишку. Особливо приємно, що ціни тут цілком доступні для такого рівня обслуговування. Розташування в центрі історичного Львова дозволяє без зайвого транспорту насолоджуватися красою старовинних вулиць і архітектури міста. Персонал працює професійно та уважно ставиться до кожного гостя. Мене також захопила сама будівля колишнього Австро-Угорського банку, яка після реконструкції стала справжньою окрасою міста. Тут вдало поєднали історичну велич із сучасним комфортом.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ