Курси малювання

сулима
Відправлено 1 місяць тому в розділ ОСББ, переглянуто 76 раз(-ів)

Я шукаю онлайн-курс малювання для підлітків, і мене цікавить саме те, як навчити свою дитину малювати професійно. Моя донька дуже захоплюється мистецтвом, але їй не вистачає направленості й спеціалізованих знань. Вона прагне розвивати свої навички, але ми не знаходимо курсів, які могли б допомогти розвинути її творчий потенціал. Чи є курси, де не просто малюють, а також навчають модному малюнку та ілюстраціям?

Кількість коментарів: 1
  • анабель
    1 місяць тому

Якщо ви шукаєте щось дійсно унікальне, раджу звернути увагу на онлайн-курс малювання для дітей «Fashion ілюстрація» https://www.chameleon.kh.ua/courses-child/fashion-ilyustraciya , який пропонується в художній онлайн-школі Хамелеон. Це не просто курс малювання, а спеціалізоване навчання для підлітків, які хочуть освоїти фешн-ілюстрацію. Важливо, що курс орієнтований саме на молодих людей і підлітків, що дозволяє їм відразу зануритися у творчий процес, зрозуміти основи стилю, композиції та кольору, а також навчитися створювати стильні модні малюнки, які можна використовувати для власних проектів.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ