Шукаю цікаві книги

kolok
Відправлено 1 місяць тому в розділ ОСББ, переглянуто 76 раз(-ів)

Друзі, що з останнього вами прочитаного ви можете порадити? Шукаю щось цікаве для себе Та де зазвичай купуєте книги?

Кількість коментарів: 2
  • Elvira
    1 місяць тому

Мене нещодавно зацікавила книга «Якби ж я сказав їй. Якби він був зі мною» Лори Новлін https://balka-book.com/ua/sentimentalnaya-proza-2613/yakbi-zh-ya-skazav-y-yakbi-vn-buv-z-mnoyu-komplekt-z-dvoh-knig-300245 у магазині Balka Book. Відразу замовила. Це справжня знахідка для любителів якісної літератури! По-перше, мені дуже сподобався підхід магазину: сайт зручний, ціни приємні, а головне — 100% наявність товару. Не треба чекати тижнями, щоб отримати замовлення. Я замовила книги ввечері, а вже наступного дня мені повідомили, що вони готові до відправки. Доставка була швидкою, все прийшло в ідеальному стані. Що ж до самих книг — це справжній шедевр! Лора Новлін вміло поєднує глибокі емоції з легкістю викладу. Історії героїв зачіпають за живе, змушують задуматися про власні стосунки та вчинки. Якщо ви шукаєте щось натхненне та змістовне, цей комплект — саме те, що треба. Раджу всім, хто любить гарну прозу, обов’язково придбати ці книги.

• Anton_Lerner
    2 тижні, 1 день тому

Ищу так же книги по вселенной Сталкер. Посоветуйте толковый книжный магазин.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ