Як знати чи поліс справжній?

DonLimon
Відправлено 1 тиждень тому в розділ ОСББ, переглянуто 19 раз(-ів)

Скажіть, а ви колись думали про те що ви купили підробну страховку? Я хочу придбати зелену карту, як мені знати що я плачу гроші не за повітря, а що це дійсно справжня страховка?

Кількість коментарів: 1
  • TarahtuHa
    6 днів, 19 годин тому

Та так, був у мене один момент, коли реально засумнівався, чи не підсунули мені ліву Зелену карту. Купував у незнайомій страховій, ще й по акції — типу «дешево й швидко». Все виглядало нормально, але вже по дорозі подумав: а раптом вона фейкова? Бо якщо на кордоні виявиться підробка — нікуди не поїдеш, ще й штраф або депортація світить.

Тому тепер купую тільки в перевірених компаніях і завжди перевіряю поліс через сайт МТСБУ — там буквально за пару хвилин можна дізнатися, чи справжній документ. Вводиш номер машини або поліса — і система показує, чи дійсний він. Ось тут якраз описано, як шахраї підробляють Зелену карту, як це виглядає на практиці та як перевірити, що твоя страховка справжня: https://cripo.com.ua/news/society/yak-shahrayi-pidroblyayut-strahovku-zelena-karta-pereviryayemo-spravzhnist-polisa/ корисна стаття раджу прочитати. До речі, сама марка чи модель авто на ціну не впливає, головне — це тип транспорту (легковик, вантажівка тощо) і термін, на який ти береш поліс. Якщо бачиш дуже дешеву пропозицію — краще перевірити двічі, бо зараз шахраїв вистачає.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ