Де купити паркетну дошку з можливістю монтажу?

Жуля
Відправлено 6 днів, 10 годин тому в розділ ОСББ, переглянуто 23 раз(-ів)

Планую змінити підлогу в квартирі, шукаю паркетну дошку, яку можна купити з послугами монтажу. Хочу, щоб все було зроблено якісно і швидко, тому цікавить не тільки дошка, але й можливість замовити монтаж. Якщо хтось уже робив таке, поділіться своїм досвідом і порадами, будь ласка!

Кількість коментарів: 2
  • Vlas
    4 дня, 14 годин тому

Коли робив ремонт у квартирі, для мене теж було важливо знайти не просто хорошу паркетну дошку, а щоб одразу з монтажем. Не хотілося витрачати час на пошук майстрів окремо — бо то завжди якась рулетка. Вирішив звернутись безпосередньо до виробника, і так вийшов на WoodTone. У них можна купити паркетну дошку у Києві https://woodtone.com.ua/mix, А також, одразу замовити монтаж. Мені все зробили під ключ — приїхали, поміряли, привезли дошку, змонтували акуратно й без метушні. Ясна річ, коли одна команда відповідає і за матеріал, і за укладку — значно менше шансів, що щось піде не так. Уже минуло кілька місяців — нічого не скрипить, не відклеюється, і виглядає так само круто, як у перший день. Раджу дивитися в бік таких рішень, якщо цінуєш свій час і хочеш, щоб усе було зроблено нормально з першого разу.

• afrika
    2 дня, 17 годин тому

Підбираючи паркетну дошку, не забудьте про деревину несучої основи. Більшість компаній виробляють її з доступних хвойних порід – ялина, сосна...

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ