Нерухомість купити

Виллик
Відправлено 6 днів, 19 годин тому в розділ ОСББ, переглянуто 24 раз(-ів)

Скажіть, можливо, хтось уже має досвід і може поділитися — з яким забудовником краще мати справу при купівлі квартири? Цікавлять новобудови в нормальних районах, де і інфраструктура хороша, і будують якісно. Бо хочеться інвестувати розумно.

Кількість коментарів: 3
  • Даник
    6 днів, 2 години тому

Я радився з друзями і перевіряв відгуки в інтернеті, адже це допомогло уникнути неприємних сюрпризів. Мені пощастило знайти компанію, що використовує сучасні матеріали і надає гарантії на будівництво. Крім того, звертав увагу на розташування – важливо, щоб поруч були школи, садочки, магазини і зручне транспортне сполучення.

• Виллик
    6 днів, 2 години тому

А від якого саме забудовника Ви обрали житло?

• Даник
    6 днів, 2 години тому

Вибір зупинив саме на тому, щоб купити квартиру в жк Русанівська Гавань https://build.kovalska.com/projects/rusanivska-gavan від забудовника Ковальська. Цей комплекс вразив мене своєю сучасною архітектурою та зручним розташуванням біля Дніпра. Для мене важливо було не лише мати комфортне житло, а й інвестицію в майбутнє. Забудовник пропонує якісне будівництво, використання інноваційних матеріалів і продумані планування квартир. Після укладення договору я був приємно здивований швидкістю і прозорістю оформлення документів. Тепер я з упевненістю можу сказати, що зробив правильний вибір.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ