Mən uzun illərdir ki, internetdə müxtəlif oyunlar oynayıram, amma online kazinoya heç vaxt maraq göstərməmişdim. Düşünürdüm ki, bunlar hamısı fırıldaqdı, adamı aldadarlar. Bir gün iş yoldaşım Zaur mənə dedi ki, "sən niyə belə fikirlisən, gəl sənə bir şey göstərim". Oturdu, kompüterini açdı, bir sayt göstərdi. Dedi "bax, mostbet resmi https://qccaninedesign.com saytdır, çox təhlükəsizdi, mən oynayıram, qazanıram". Mənə izah etdi, necə qeydiyyatdan keçmək, necə oynamaq. Dedim "yox, mən qorxuram". O güldü, dedi "qorxma, mən də qorxurdum, indi isə ən sevdiyim əyləncədir". Onun sözləri beynimdə qaldı. Axşam evə gəldim, düşündüm, görəsən doğrudan da təhlükəsizdi? Axtardım mostbet resmi yazıb rəsmi saytı tapdım. Biraz araşdırdım, rəylərə baxdım, hamı tərifləyirdi. Qərara aldım ki, sınayım. Qeydiyyatdan keçdim, pul yükləmək istədim, amma yenə də tərəddüd etdim. Cəmi 20 manat yüklədim, uduzsam da, ziyanı yoxdu. Kartıma keçid etdim, pulu yüklədim.
Oyunlara baxmağa başladım, hərəsi bir rəng, bir işıq, bir səs. Nəyə mərc qoyacağımı bilmirdim. Zaur mənə "Sweet Bonanza" oyununu məsləhət görmüşdü, dedi "çox qazandırır". Ona baxdım, qaydaları öyrəndim, virtual pulla sınadım. Sonra real oynamağa başladım. İlk mərcimi qoydum, 2 manat. Çarxlar fırlandı, dayandı... heç nə çıxmadı. Yenə qoydum, yenə heç nə. Dalbadal on dəfə uduzdum, balansım 0 manat oldu. Hamısı getdi. Çox əsəbləşdim, özümə qəzəbləndim. Düşündüm ki, gördün mə, uduzdun, axmaq. O gecə yata bilmədim, peşman idim. Səhər Zaur gördü məni, dedi "nə olub, niyə belə fikirlisən?" Mən də danışdım, dedim "uduzdum 20 manat". O güldü, dedi "sən də tez əsəbləşirsən, bir də sına, bu dəfə ehtiyatlı ol". Onun sözləri mənə güc verdi. Yenə 20 manat yüklədim, bu dəfə daha diqqətli idim. Oyunumu dəyişdim, rulet seçdim. Qırmızıya qoydum 2 manat. Qazandım. 4 manat oldu. Yenə qırmızıya qoydum, yenə qazandım. 8 manat. Ardıcıl dörd dəfə udduqdan sonra dayandım. Balansım 50 manat oldu. 30 manat qazanmışdım. Çox sevindim, öz-özümə güldüm. O gecə daha da oynadım, qazandım, uduzdum, yenə qazandım. Səhər balansıma baxdım: 200 manat. 180 manat qazanmışdım. İnanılmaz idi. Çox xoşbəxt idim.
Həmin qazanc mənim üçün bir dönüş nöqtəsi oldu. Artıq hər axşam işdən gələndə mostbet resmi sayta girir, oynayırdım. Bəzən qazanırdım, bəzən uduzurdum, amma həmişə limitimi bilirdim. Gündə maksimum 30 manat qoyurdum, qazansam da, çox oynamırdım. Mostbet resmi mənim üçün sadəcə bir oyun saytı deyil, həm də Zaurla dostluğumuzun bir parçası idi. Bir neçə ay ərzində təxminən 1500 manat qazandım. Bu pulla özümə yeni telefon aldım, bir də anama hədiyyə. Anam zəng vurdu, dedi "hardan aldın bu qədər pulu?" Mən də dedim "işdə mükafat aldım". Yalan danışmaq istəməzdim, amma həqiqəti desəm, narahat olardı. Ona görə də belə dedim. İçimdə bir az günah hissi var idi, amma anamın sevinci hər şeyə dəyərdi.
Bir gün işdə başqa bir həmkarımız, Rəna, mənə dedi ki, "siz Zaurla nə edirsiniz, niyə belə sevinclisiniz?" Mən də güldüm, dedim "heç nə, birlikdə vaxt keçiririk". O da maraqlandı, dedi "nə edirsiniz, mən də gələ bilərəm?" Dedim "niyə də olmasın?" Axşam onu da qatdıq işə. Ona da izah etdik, mostbet resmi göstərdik, qeydiyyatdan keçdi, oynadı, qazandı. İndi üçümüz birlikdə oynayırıq, bir-birimizə yazırıq, nə qazandığımızı deyirik. Bu bizim dostluğumuzu daha da genişləndirdi, yeni dostlar qazandıq.
Bir axşam yenə birlikdə oynayırdıq, Zaur, Rəna və mən. Mostbet resmi yadımıza düşdü, güldük. O gecə nəsə çox şanslı idik, dalbadal qazanırdıq. Bir saat ərzində hərəmiz 200 manat qazandıq. Çox sevindik, qışqırdıq sevincdən. Sonra dayandıq, çünki bilirdik ki, çox oynamaq olmaz, qazananda da dayanmaq lazımdır. Bir kafeyə getdik, çay içdik, sevincimizi paylaşdıq. O an anladım ki, bu oyunlar mənə təkcə pul qazandırmır, həm də dostlarımla vaxt keçirmək, birlikdə əylənmək imkanı verir. Və bu hiss, bu sevinc, bu paylaşım - hər şeydən dəyərlidir. İndi hələ də oynayırıq, hələ də qazanırıq, bəzən uduzuruq. Amma heç vaxt peşman deyilik. Çünki bu, bizim seçimimizdi, bizim qərarımızdı. Və biz bu qərarı sevirik. O gün Zaur mənə mostbet resmi deməsəydi, bəlkə də hələ də online kazinoya qarşı önyargılı idim. İndi isə həyatımda yeni bir macəra var, yeni dostlar var. Və bu macəra hələ bitməyib.