Як знайти надійну доставку квітів у Львові?

Sender
Відправлено 6 днів, 19 годин тому в розділ ОСББ, переглянуто 12 раз(-ів)

Привіт, форумчани. Можливо, хтось стикався з подібною ситуацією, тому дуже розраховую на поради. Мені потрібно організувати доставку квітів у Львові, але не просто як-небудь, а дійсно якісно, надійно і бажано — вчасно. Це важливо, бо мова йде про привітання мами з ювілеєм, а я сам зараз за кордоном, приїхати не можу. Погуглив трохи, та там десятки варіантів, а як зрозуміти, хто реально відповідально ставиться до замовлень, а хто тільки на словах професіонал? Хотілося б знайти сервіс, де можна замовити гарний букет, щоб виглядав святково, не зів'яв по дорозі і був доставлений саме у вказаний день. Бажано, щоб ще й фото перед доставкою надсилали, щоб я розумів, що дарую. Можливо, хтось уже замовляв і може щось порадити з особистого досвіду?

Кількість коментарів: 1
  • Prime24
    6 днів, 19 годин тому

Привіт! Абсолютно розумію твоє хвилювання — сама не раз замовляла квіти рідним, коли не могла бути поруч. Можу щиро порадити сервіс Proflowers, бо користувалась ним уже кілька разів і завжди залишалась задоволена. По-перше, у них дійсно дуже широкий вибір букетів — від лаконічних до святкових, а ще можна зібрати щось під індивідуальне замовлення. По-друге, доставка квітів у Львові https://proflowers.ua/ua/dostavka-kvitiv-lviv у них справді працює без збоїв: привозять точно в зазначений час, а кур’єри привітні й охайні. Дуже сподобалося, що перед відправкою надсилають фото готового букета — можна побачити, як усе виглядає, і навіть щось коригувати при потребі. Також великий плюс — адекватні ціни і приємне ставлення до клієнтів. Одного разу сталася затримка через зливу, але мені одразу передзвонили, вибачились і запропонували безкоштовно додати листівку та цукерки — це дуже приємно. Тому якщо шукаєш надійну доставку квітів у Львові, щоб не хвилюватися за результат, можеш сміливо звертатися саме туди. Надійно, якісно й по-людськи.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ