Кардио Check-up

Andi
Відправлено 1 рік тому в розділ ОСББ, переглянуто 477 раз(-ів)

Ищу медцентр, где делают полную диагностику сердца — кто недавно проходил кардио Check-up и может порекомендовать?

Кількість коментарів: 3
  • Ofelia
    1 рік тому

Медицинский центр Consilium Medical https://consilium-medical.com.ua/ua/ — современный и надёжный, с экспертным оборудованием и опытными специалистами (consilium‑medical.com.ua/ua/). Их программа «Кардіо Check‑up» включает консультацию кардиолога, ЭКГ, эхокардиографию на экспертной аппаратуре, лабораторные анализы (липидограмма, кровь и пр.) и развернутую интерпретацию результатов. Центр расположен в удобных районах (Лукьяновская, Позняки), есть онлайн‑запись, результаты приходят оперативно и максимально информативны.

• Фентти
    1 день, 9 годин тому

Теж хочу зробити кардіо Check-up для себе, бо останнім часом вирішила більше уваги приділяти здоров'ю. Де здати аналізи у Хмельницькому?

• mega_li
    1 день, 7 годин тому

Мені кардіолог призначив обстеження через перебої в роботі серця та підвищений тиск, тому було дуже важливо швидко здати всі аналізи у Хмельницькому https://medilab.km.ua/ за порадою знайомих звернулася до Меді Лаб Плюс і залишилася приємно вражена рівнем обслуговування. Тут можна здати необхідні аналізи для оцінки стану серцево-судинної системи та отримати результати вже за один день, що дуже важливо, коли потрібно якнайшвидше потрапити на повторний прийом до кардіолога. Одразу помітно, що це сучасна лабораторія з якісним обладнанням та професійним персоналом. Медичні працівники уважно ставляться до пацієнтів, усе пояснюють і працюють дуже акуратно. У лабораторії чисто, комфортно й немає зайвого хвилювання, навіть якщо приходиш із серйозними переживаннями щодо здоров'я. Саме завдяки оперативним результатам лікар зміг швидко скоригувати моє лікування. Тепер рекомендую Меді Лаб Плюс усім, хто має кардіологічні проблеми та цінує точність, швидкість і сучасний підхід до лабораторної діагностики.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ