Просування бізнесу

Виллик
Відправлено 3 тижні, 2 дня тому в розділ ОСББ, переглянуто 49 раз(-ів)

Чи вважаєте ви, що замовлення послуг з налаштування Google Analytics може стати справжнім проривом для вашого бізнесу? Чи варто вкладати кошти в правильне налаштування, щоб отримувати точні дані і приймати більш обґрунтовані рішення? Чи це дійсно окупається?

Кількість коментарів: 3
  • Даник
    3 тижні тому

Правильна конфігурація цієї системи дає можливість отримувати точні, структуровані дані про поведінку користувачів на сайті, що є критично важливим для прийняття обґрунтованих рішень. Інвестиції в якісне налаштування окупаються швидко, адже бізнес отримує чітке розуміння, які канали приносять найбільший прибуток, а які варто оптимізувати чи відмовитись від них.

• Виллик
    3 тижні тому

А хто може допомогти в цьому питанні?

• Даник
    3 тижні тому

Я довго не надавала великого значення тому, як саме працює Google Analytics на моєму сайті. Просто запускала рекламу і сподівалася, що все само по собі буде приносити клієнтів. Але потім зрозуміла, що без правильних налаштувань дуже важко оцінити, що працює, а що — ні. Тож я вирішила замовити послуги з налаштування google analytics https://seomarket.ua/services/nalashtuvannya-czilej/ тут і це було справжнє відкриття! Фахівці налаштували цілі, показали, як відстежувати поведінку користувачів, допомогли зрозуміти, звідки приходять найактивніші клієнти. Тепер я чітко бачу, на що витрачати гроші, а що варто покращити. Це сильно полегшило мою роботу і дозволило підняти продажі. Я дуже задоволена сервісом і планую замовляти у них ще послуги.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ