Обираю квартиру

Виллик
Відправлено 3 тижні, 2 дня тому в розділ ОСББ, переглянуто 43 раз(-ів)

Як обрати забудовника, якщо хочеться знайти компанію з гарною репутацією і реальними результатами? Які фактори варто враховувати, щоб уникнути неприємностей і бути впевненою, що будинок здадуть у строк і без дефектів?

Кількість коментарів: 3
  • Даник
    3 тижні тому

Я теж ставила собі це питання, коли шукала надійного забудовника. Передусім звертала увагу на репутацію компанії — читала відгуки реальних покупців, дивилася, скільки об’єктів вже здано та в якому стані вони зараз. Обов’язково перевіряла дозвільну документацію, доступність інформації на сайті та відкритість у спілкуванні з менеджерами. Важливо також, щоб компанія мала прозорий графік будівництва і не змінювала умови в процесі. Обирати варто тих, хто будує за сучасними стандартами, має партнерів серед великих банків та пропонує гарантії.

• Виллик
    3 тижні тому

А ви якого забудовника обрали для себе?

• Даник
    3 тижні тому

Думав-думав, куди подіти гроші, що не витратив на відпустку, і вирішив: час ставати дорослим — треба купувати квартиру! Мене завжди лякали історії про забудовників-привидів, але цього разу все було по-іншому. Натрапив на компанію, де ціни на новобудови https://build.kovalska.com/ цілком адекватні. І тут почалося: сподобалось усе — стиль, район, планування. Дружина сказала: “Це знак, бери!”. І я взяв. Документи оформили швидко, менеджери були на зв’язку постійно, навіть кавою пригощали. Тепер думаю: як добре, що не вклався у черговий айфон, а інвестував у майбутнє. Моя квартира вже будується, а я вже уявляю, як п’ю на балконі ранкову каву з видом на Поділ.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ