Розробити дизайн офісу

себастьян
Відправлено 1 тиждень, 1 день тому в розділ ОСББ, переглянуто 20 раз(-ів)

Планую облаштувати новий офіс для нашої компанії, але не можу визначитися, яку будівельну компанію обрати для розробки якісного дизайну. Хочу, щоб усе було сучасно, продумано до дрібниць і водночас практично для роботи команди. Дуже боюся натрапити на дилетантів, адже дизайн офісу – це не просто стіни й меблі, а комфорт і стиль, які впливають на продуктивність. Може, хтось має рекомендації перевірених виконавців?

Кількість коментарів: 1
  • анабель
    1 тиждень, 1 день тому

Я нещодавно стикався з таким самим питанням і можу поділитися досвідом. Раджу звернути увагу на CCG Development – це компанія, яка реально знає, як зробити дизайн офіса https://www.ccg.ua/dyzajn-ofisu/ функціональним і водночас привабливим. Вони підходять до проєктів комплексно: враховують концепцію бренду, ергономіку робочих місць, освітлення, кольорові рішення та навіть дрібні деталі, які створюють атмосферу. Мені особисто сподобалося, що на сайті можна побачити приклади їхніх робіт – усе виглядає сучасно та професійно. Важливо, що вони не просто малюють гарні картинки, а займаються й втіленням у життя, тому результат виходить саме таким, як було заплановано. Якщо шукаєш команду, якій можна довірити серйозний офісний проєкт без постійного контролю, то CCG Development – гарний варіант.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ