Комплексна лідогенерація

анабель
Відправлено 3 тижні, 1 день тому в розділ ОСББ, переглянуто 44 раз(-ів)

Я зараз в активному пошуку підрядника для комплексної лідогенерації. Потребую не просто списки контактів, а системний підхід, який включатиме дослідження ринку, сегментацію аудиторії, якісний прогрів лідів і, звичайно, контроль результатів. Але що важливіше — щоб усе це працювало як цілісний процес, а не набір розрізнених дій. Можливо, хтось із вас має досвід замовлення такої послуги? Поділіться, будь ласка, порадами, де краще шукати.

Кількість коментарів: 2
  • ловец
    3 тижні, 1 день тому

Я б радив у першу чергу визначитися з цілями та показниками ефективності, які ви хочете отримати від комплексної лідогенерації. Наприклад, скільки лідів потрібно, які сегменти клієнтів найбільш пріоритетні, який бюджет і часові рамки готові виділити. Коли ці параметри зрозумілі, легше буде оцінювати пропозиції різних агентств. Також важливо перевіряти, чи компанія готова адаптувати стратегію під специфіку вашої ніші.

• сулима
    3 тижні, 1 день тому

Якщо ви шукаєте реальну команду, яка спеціалізується на повному циклі залучення клієнтів, я можу порадити звернути увагу на компанію Solve Marketing. Вони пропонують комплексну лідогенерацію https://solve-marketing.ua/ru/complex-lead-generation/ , де поєднуються аналітика, стратегія, сегментація та активна робота з різними каналами комунікацій. Особисто мені імпонує, що в їхньому підході немає шаблонності: усе налаштовується під конкретний бізнес, його продукт і цільову аудиторію. Плюс — вони надають зрозумілу звітність і допомагають відслідковувати реальний ефект від кожного етапу кампанії.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ