З гумором про елітний алкоголь

mega_li
Відправлено 1 тиждень, 3 дня тому в розділ ОСББ, переглянуто 32 раз(-ів)

Привіт, любителі доброго напою! От питання: де купувати елітний алкоголь так, щоб точно не потрапити на підробку? Бо минулого разу я ледве не відкрив «шотландське» з запахом карамелі і пластикової кришки 😅. Маю на увазі такі місця, де можна бути спокійним і навіть насолоджуватися процесом покупки, а не перевіряти кожну етикетку лупою.

Кількість коментарів: 1
  • Меруки
    1 тиждень, 2 дня тому

Якщо говорити про якісне вино, то магазин VINO&VINO – це саме те місце, де можна знайти справжні скарби. Я замовляла чилійське вино Montes https://vinovino.com.ua/montes/ бо давно чула про нього від знайомих, і воно повністю виправдало очікування. Смак витончений, аромат багатий, ідеально підійшло до вечері з м’ясними стравами. Мені подобається, що у магазині завжди є великий вибір вин із різних країн, і можна відкривати для себе щось нове. Замовлення проходить легко, все чітко й без зайвих проблем, а доставка швидка і надійна. Дуже приємно, що кожна пляшка приходить у гарному вигляді, і навіть упаковка виглядає акуратно. Тепер я точно знаю, де купуватиму вино надалі, адже сервіс і якість тут на висоті.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ