Меблі які хочеться придбати

DonLimon
Відправлено 1 тиждень, 5 днів тому в розділ ОСББ, переглянуто 28 раз(-ів)

Друзі допоможіть обрати самі красиві меблі для дому. Хочу зробити ремонт і замінити спальню, але стільки варіантів що у мене паморочиться в голові.

Кількість коментарів: 1
  • TarahtuHa
    1 тиждень, 1 день тому

Вибір меблів — це справжній квест, особливо коли хочеться, щоб було і красиво, і якісно. Щоб голова не паморочилася, раджу тобі спочатку визначитися зі стилем, який тобі найбільше до душі: чи це буде теплий скандинавський мінімалізм, елегантна класика, чи, можливо, сучасний модерн. Коли є загальна концепція, обирати значно легше.

У спальні найголовніше — це, звісно, ліжко. Воно має бути не просто красивим, а й максимально комфортним, адже на ньому ти проводиш третину свого життя. Звертай увагу на матеріал каркасу (краще дерево або якісний метал) і обов’язково на основу під матрац. Я б радив тобі шукати якісні моделі, які прослужать довго. Подивися, наприклад, у магазині Spalnia — у них великий вибір. Зокрема, є дуже багато стильних і надійних ліжок https://www.spalnia.com.ua/product-category/spalni/spalni-rumyniya/ де можна знайти варіанти на будь-який смак: з м'яким узголів'ям, з підйомним механізмом чи з натурального дерева. Як тільки обереш ліжко, решту меблів — шафу, тумби, комод — підібрати буде набагато простіше! Успіхів тобі у створенні дому мрії!

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ