Турбота про власних дітей

DonLimon
Відправлено 1 тиждень, 5 днів тому в розділ ОСББ, переглянуто 24 раз(-ів)

Як ви вважаєте що потрібно робити щоб діти виросли щасливими і здоровими? Наприклад я думаю що важливо давати дітям якнайбільше знань гуртки, секції, книги, додаткові уроки. Знання це те що не треба нести за плечима в мішку, це те що буде тільки допомагати в житті. А ви що думаєте?

Кількість коментарів: 1
  • TarahtuHa
    1 тиждень, 3 дня тому

Я теж вважаю, що знання — це базис для щасливого життя, але, мабуть, не менш важливо давати дітям відчуття безпеки і підтримки. Гуртки, секції, книги — це супер, бо розвиває інтелект і навички, але без емоційного комфорту і відчуття, що їх цінують і підтримують, навіть найрозумніша дитина може відчувати стрес. Плюс фізична активність, спілкування з однолітками, вміння вирішувати конфлікти — усе це формує здорову і щасливу особистість.

Ще варто подбати про реальні гарантії безпеки — від медичного страхування до повноцінного контролю здоров’я. Ось корисний матеріал https://derevo-kazok.org/strahuvannja-ditej-chomu-ce-vazhlivo-i-jak-obrati-najkrashhij-variant.html про страхування дітей: чому це важливо і як обрати найкращий варіант. Там добре пояснено, як захистити дітей і спокій батьків одночасно. Також пошукайте матеріали про харчування, бо це також основа. Зрештою, щастя дитини — це не лише знання, а ще й відчуття турботи і безпеки.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ