Манга та манхва — з чого почати та де купувати онлайн?

Фентти
Відправлено 1 тиждень, 2 дня тому в розділ ОСББ, переглянуто 29 раз(-ів)

Привіт усім! Останнім часом дуже захопилася мангою та манхвою, але трохи гублюся — яких авторів варто почати читати, а головне, де зараз зручно замовляти книги онлайн? Хочеться знайти магазин з хорошим вибором, щоб і новинки, і класика були в одному місці, і доставка не затягувалася.

Кількість коментарів: 1
  • mega_li
    1 тиждень, 2 дня тому

Я завжди обожнювала мангу та графічні романи, але знайти якісні видання в Україні було не так просто, доки я не відкрила Balka Book. Тут величезний вибір коміксів, від класики до сучасних серій, і всі книги справді вражають якістю друку та ілюстрацій. Замовляла кілька томів одночасно, і мене приємно здивувала швидка відправка по Україні – вже через два дні книги були у моїх руках. Особливо подобається, що на сайті завжди є акції та знижки, тож можна придбати улюблені серії вигідно. До того ж, замовлення обробляють швидко, а підтримка завжди відповідає на запитання детально й ввічливо. Тепер Balka Book – мій основний магазин для коміксів та манги https://balka-book.com/ua/manga-2062 і я з радістю рекомендую його всім своїм друзям. Читати графічні романи стало ще приємніше, адже знаєш, що все зроблено швидко та якісно.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ