Стоматологія
Хочу поділитися позитивними враженнями від встановлення елайнерів у MegaDental у Львові https://megadental.lviv.ua/poslugy/ortodontiya-vypravlennya-prykusu/elajnery Для мене це було не просто косметичне рішення, а крок до впевненості в собі. У клініці все організовано на дуже високому рівні: від запису на прийом до регулярних контрольних оглядів. Лікар-ортодонт справив враження справжнього професіонала — спокійний, уважний, без зайвого поспіху. Він чесно розповів про плюси та мінуси елайнерів, пояснив, що результат залежить і від дисципліни пацієнта. Мені сподобалося, що ніхто нічого не нав’язував, а рішення я приймала усвідомлено. Елайнери комфортні в носінні, легко знімаються для їжі та догляду за зубами, не викликають болю, лише легкий тиск у перші дні. Клініка оснащена сучасним обладнанням, усе виглядає чисто й охайно. Персонал дуже ввічливий і привітний, завжди готовий відповісти на будь-яке запитання. Я задоволена процесом і вже бачу позитивні зміни, тому сміливо рекомендую MegaDental усім, хто думає про елайнери.
Додайте перший коментар!
тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ