Ищу сантехника в Днепре

Жуля
Відправлено 1 тиждень, 3 дня тому в розділ ОСББ, переглянуто 32 раз(-ів)

Добрый вечер. В ванной начал подтекать кран, а на кухне под мойкой иногда появляется вода — уже надоело каждый раз переживать. Хочется, чтобы всё сделали быстро и надежно, без лишнего шума и переделок. Если кто-то сталкивался с сантехником в Днепре, который действительно разбирается в работе и оставляет после себя порядок, буду очень благодарна за контакт

Кількість коментарів: 2
  • Vlas
    4 дня, 22 години тому

Недавно на кухне начал подтекать смеситель, и я понял, что чинить самому не стоит — можно только усугубить ситуацию. Решил искать проверенного мастера и обратился в компанию Сан Саныч https://san-sanych.ua/ru/dnipro.html Мастер приехал в удобное время, аккуратно заменил изношенные детали, проверил все соединения и объяснил, как следить за сантехникой, чтобы проблем не возникало снова. Работа была быстрая и чистая, теперь всё работает идеально. Очень доволен и могу смело рекомендовать Сан Саныч всем, кто ищет надежного сантехника в Днепре.

• Назарій
    4 дня, 17 годин тому

У Дніпрі, щоб не натрапити на "майстра на всі руки", який зробить абияк, краще звертатися до спеціалізованих сервісів із контролем якості:

Сервіс «Домашній майстер»: Велика мережа, яка працює по всьому місту. Ви можете замовити виклик через сайт, у них фіксований прайс, і вони дають гарантію на виконані роботи.

Платформа Kabanchik.ua: Тут ви можете знайти приватного сантехніка за відгуками. Обирайте майстрів із рейтингом 4.9+ та великою кількістю виконаних замовлень (500+). Перевага в тому, що ви бачите реальні фото їхніх робіт і коментарі про чистоту після роботи.

Спеціалізовані компанії (наприклад, "Сантехнік №1"): Вони мають сучасне обладнання (камери для огляду труб, професійні герметики), що дозволяє усунути протікання під мийкою за 30 хвилин без зайвого бруду.

Маленька порада: Поки майстер їде, спробуйте перекрити вентиль подачі води на квартиру (зазвичай він біля лічильників), щоб не затопити сусідів, якщо протікання під мийкою посилиться.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ