Скляні перегородки цікавлять

ловец
Відправлено 1 тиждень тому в розділ ОСББ, переглянуто 26 раз(-ів)

Може хтось порадити, де реально замовляли скляні перегородки на замовлення і залишились задоволені? Думаю зробити перегородку для кабінету вдома, але не хочу стандартне рішення з будмаркету. Потрібно, щоб усе підігнали по розмірах і нормально встановили, бо сам у цьому не розбираюсь. Цікавить саме реальний досвід, а не просто поради з пошуку.

Кількість коментарів: 3
  • анабель
    1 тиждень тому

Коли шукаєш такі речі, варто одразу дивитися, чи компанія працює з індивідуальними проєктами, а не тільки з типовими моделями. Я для себе зрозумів, що без замірів на об’єкті результат часто виходить “так собі”. Ще важливий момент — фурнітура і якість обробки скла, бо на фото все виглядає добре, а в реальності різниця відчутна. Краще трохи довше обирати, але потім не переробляти.

• себастьян
    1 тиждень тому

У мене питання зі скляними перегородками виникло під час ремонту квартири, і після кількох невдалих консультацій я вирішив замовити скляні перегородки в компанії Skloya https://www.skloya.com.ua/our-services/sklyani-peregorodky/ . Сподобалось, що зі мною говорили просто і по суті, без складних термінів. Запропонували кілька варіантів під мою планування, підказали, яке скло буде практичнішим саме для щоденного використання. Перегородку робив між спальнею та гардеробною, тому важлива була акуратність і тиша при закриванні. В результаті все вийшло дуже рівно і виглядає частиною інтер’єру, а не “доданим елементом”. Монтаж пройшов без зайвого шуму і бруду, що для мене було великим плюсом.

• Назарій
    1 тиждень тому

Замовлення перегородки «під ключ» — це правильне рішення, адже скляні конструкції вимагають ідеальної геометрії та професійного монтажу (особливо загартоване скло, яке неможливо підрізати після виготовлення).

На що звернути увагу при виборі компанії (реальний досвід):

Компанії-виробники: В Україні добре зарекомендували себе такі компанії, як «Ерго» (Ergo), «Світ Скла» або «Tiger». Вони зазвичай мають власне виробництво і беруть на себе весь цикл: заміри, проєктування, виготовлення та монтаж.

Важливий нюанс — Заміри: Стіни рідко бувають ідеально рівними. Реально задоволені клієнти радять замовляти перегородку тільки після того, як закінчені всі чистові роботи (підлога та стіни), щоб зазори були мінімальними.

Тип скла: Для кабінету вдома найкраще підійде скло «Триплекс» (два шари скла з плівкою між ними) — воно забезпечує найкращу звукоізоляцію. Якщо хочете приватності — обирайте матування або графітове тонування.

Фурнітура: Не економте на петлях та профілях. Дешева фурнітура через пів року почне скрипіти або «провисати». Запитуйте про бренди на кшталт Haideli або Dorma.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ