Доставка їжі в Буковель – хто замовляв кейтеринг у Servizio?

Loria
Відправлено 3 дня, 17 годин тому в розділ ОСББ, переглянуто 13 раз(-ів)

Привіт! Плануємо з друзями відпочинок у Буковелі на новорічні свята. Знімаємо великий будинок, буде чоловік 12. Готувати на всіх не хочеться, хочемо замовити готову їжу з доставкою. Знайшла в інтернеті кейтерингову компанію Servizio в Івано-Франківську, сайт https://servizio.com.ua/. Пишуть, що доставляють у Буковель. Хтось має досвід? Як там із якістю, чи вчасно привозять, чи є нюанси з доставкою в гори? Буду дуже вдячна за відгуки!

Кількість коментарів: 1
  • Anton
    3 дня, 17 годин тому

Вітаю! Ми якраз минулого року на Різдво замовляли кейтеринг у Буковелі у Servizio. Можу поділитися досвідом.

Усе пройшло чудово! Ми замовили їжу на 4 дні: сніданки, обіди, вечері, плюс фуршет на свято. Менеджер допоміг скласти меню так, щоб страви не повторювалися і були різноманітними. Окремо брали FoodBox – це дуже зручно для перекусів між катанням на лижах.

Доставка була точно вчасно, незважаючи на сніг і гірські дороги. Усе привезли в спеціальних термобоксах, страви були гарячі та свіжі. Особливо сподобалися м'ясні страви, супи та десерти – усе дуже смачне, домашнє, наче щойно з печі.

Команда Servizio дуже професійна. Вони не просто привезли їжу, а й проконсультували, як краще розігрівати, що з чим подавати. Посуд, до речі, дуже гарний, одноразовий, але виглядає як справжній.

Ціни цілком адекватні, особливо якщо рахувати, скільки б ви витратили на продукти і приготування самотужки. До того ж економія часу і нервів – безцінна!

Тож я дуже рекомендую Servizio. Гарного відпочинку!

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ