Як я обирав регулятор тиску для обприскувача і не помилився

RustyAnchor
Відправлено 3 дня, 14 годин тому в розділ ОСББ, переглянуто 9 раз(-ів)

Нещодавно мені довелося замінювати регулятор тиску на своєму обприскувачі, бо старий вже не тримав стабільного тиску, а це одразу позначалося на рівномірності обробки. Шукати по магазинах час і нерви – не хотілося, тож натрапив на сторінку https://agrospray.in.ua/ua/g26689896-regulyatory-davleniya-zapchasti

Враження відразу позитивні: великий вибір моделей, серед яких Pilmet, Arag, Annovi Reverberi, Wika. Я обрав комплект з манометром – все прийшло акуратно упаковане, без жодних пошкоджень. Монтаж пройшов легко, і вже перша обробка показала, що регулятор працює стабільно, тиск не стрибав, а розпилення стало рівномірним.

Ще сподобалося, що тут можна замовити всі дрібні комплектуючі: фільтри, фітинги, ремкомплекти. Не довелося шукати по різних магазинах, все в одному місці. Доставка була швидкою, до мого міста все привезли точно в термін.

Якщо чесно, я реально задоволений і можу рекомендувати цю сторінку тим, хто хоче надійний регулятор тиску і спокій у сезоні. Не шкодуйте часу на пошуки – тут все є і працює.

Коментарі відсутні.
  • Додайте перший коментар!

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ