Догляд за літніми людьми у Львові – хто звертався в пансіонат «Опіка 24/7»?

Loria
Відправлено 2 дня, 18 годин тому в розділ ОСББ, переглянуто 7 раз(-ів)

Привіт усім! Потрібна порада. Моя мама після інсульту потребує постійного догляду та реабілітації. Я працюю, чоловік працює, діти – фізично не можемо забезпечити їй цілодобову увагу вдома. Шукаємо будинок для літніх людей у Львові. Знайшла сайт https://opika24-7.com.ua/uk/lviv/poslugy-lviv/ – це пансіонат «Опіка 24/7». Пишуть, що мають різні послуги: патронаж, реабілітацію, догляд за лежачими, навіть перевезення. Хтось має досвід? Як там умови, персонал, ціни? Чи дійсно допомагають? Буду дуже вдячна за будь-яку інформацію!

Кількість коментарів: 1
  • Anton
    2 дня, 18 годин тому

Вітаю! У моєї свекрухи була схожа ситуація після перелому шийки стегна – потребувала професійного догляду. Ми звернулися в «Опіка 24/7» у Львові півроку тому. Можу поділитися враженнями.

По-перше, дуже зручно, що вони пропонують безкоштовне перевезення «від ліжка до ліжка». Забрали свекруху додому на спеціально обладнаному автомобілі з ношами – для нас це було величезне полегшення.

По-друге, місце розташування – пансіонат знаходиться в хвойному гаю, неймовірно тихо, свіже повітря, спокійна атмосфера. Для літніх людей це ідеально, адже природа заспокоює і знижує стрес.

Умови в пансіонаті справді гарні. Чисто, світлі кімнати, функціональні ліжка, протипролежневі матраци. Персонал – справжні професіонали з медичною освітою, дуже уважні. Свекруха отримувала весь необхідний догляд: гігієна, профілактика пролежнів, лікувальна фізкультура, контроль тиску. Їй навіть допомагали відновлювати навички ходьби.

Харчування 5-разове, збалансоване, враховують рекомендації лікаря. Ми завжди могли приїхати в гості, зателефонувати, дізнатися про стан.

Свекруха прожила там три місяці, поки не стало краще. Зараз вона вдома, але ми дуже задоволені, що свого часу обрали «Опіка 24/7». Ціни, до речі, адекватні, можна все попередньо розрахувати на сайті.

Тож я дуже рекомендую. Якщо матимеш питання – пиши в особисті, розкажу детальніше. Тримайтеся!

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ