Доставка здорового харчування в Івано-Франківську

Loria
Відправлено 2 дня, 17 годин тому в розділ ОСББ, переглянуто 8 раз(-ів)

Привіт! Хочу почати правильно харчуватися, але готувати зовсім немає часу. Працюю в офісі, приходжу додому пізно, постійно перекушую бутербродами або купую щось у кафе. Подруга розповідала, що в Івано-Франківську є класна доставка готових раціонів. Знайшла в інтернеті Smakovski, сайт https://smakovski.com.ua/ Пишуть, що це проєкт команди Servizio, які давно займаються кейтерингом. Хтось має досвід? Як там по ціні і чи справді смачно?

Кількість коментарів: 1
  • Anton
    2 дня, 17 годин тому

Вітаю! Я якраз замовляю Smakovski вже кілька місяців, тому можу детально розповісти.

По-перше, це реально порятунок для тих, хто не любить або не встигає готувати. Я теж працюю в офісі, і щодня думати "що взяти на обід" – це був головний біль. Тепер усе просто: вранці привозять сніданок, обід і вечерю, я складаю в холодильник і маю готову їжу на весь день.

По-друге, про смак. Це неймовірно смачно! Я перепробувала багато різних сервісів, але Smakovski поки що лідер. Особливо люблю їхні сніданки: сирники, скрамбл, панкейки. Обіди теж дуже різноманітні – паста, локшина удон, м'ясні страви. І все таке свіже, ніби щойно приготоване.

По ціні – дуже вигідно. Якщо брати на 10 днів, виходить 239 грн/день. Це дешевше, ніж купувати продукти в супермаркеті, і точно дешевше, ніж їсти в кафе. А скільки часу економиться!

І ще важливий момент: вони враховують калорійність. Я обрала раціон на 1600 ккал, і справді помітила, що стала краще себе почувати і навіть трохи схудла без жодних зусиль. На сайті є зручний калькулятор, який допомагає визначити потрібну норму.

Доставка завжди вчасно, жодного разу не підвели. Пакування гарне, усе підписано.

Тож я дуже рекомендую Smakovski. Якщо матимеш питання – питай, розкажу детальніше!

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ