Голки для побутових швейних машин

vsav
Відправлено 2 дня, 9 годин тому в розділ ОСББ, переглянуто 14 раз(-ів)

Добрий день! Підкажіть, будь ласка, де можна купити якісні голки для побутової швейної машини. Хочу шити і джинсу, і трикотаж, але не знаю, які голки вибрати, щоб і шви були акуратні, і голка не ламалася. Можливо, хтось вже замовляв через інтернет або має магазин у своєму місті, де реально хороші голки продають? Буду дуже вдячна за конкретні поради!

Кількість коментарів: 1
  • mega_li
    11 годин тому

Я почала шити кілька років тому й навіть не помітила, як це хобі переросло у маленький домашній бізнес. Кожне замовлення для мене особливе, тому я уважно ставлюся до вибору матеріалів та комплектуючих. Нещодавно мені терміново знадобилися голки для побутових швейних машин https://sewshop.com.ua/ua/373-shvejni-golki адже старі вже не давали потрібної якості строчки. Замовила їх у Тато Швей – інтернет-магазині швейних машин і аксесуарів в Україні, і залишилася дуже задоволена сервісом. Консультанти швидко зорієнтували мене у виборі, врахували модель машинки та типи тканин, з якими я працюю. Приємно знати, що магазин має прямі поставки від виробників, тому можна не сумніватися в якості товару. Ціни справді одні з найкращих, особливо якщо порівнювати з іншими сайтами. Тепер я впевнена у своєму обладнанні й можу спокійно брати нові замовлення, адже знаю, де знайти все необхідне для улюбленої справи.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ