Відкриття рахунку у закордонному банку

mega_li
Відправлено 1 день, 22 години тому в розділ ОСББ, переглянуто 11 раз(-ів)

Доброго дня! Хочу відкрити рахунок у закордонному банку і трохи гублюся у всіх вимогах та документах. Чи хтось уже проходив через це і може розповісти, які банки реально працюють з іноземцями, скільки часу йде на відкриття та на що варто звернути увагу, щоб не втратити час? Був би дуже радий конкретним прикладам і особистим порадом, бо хочу зробити все правильно.

Кількість коментарів: 1
  • vsav
    1 день, 6 годин тому

Відкриття рахунку у закордонному банку стало для мене важливим кроком у масштабуванні бізнесу та диверсифікації фінансів. Я розумів, що рахунок у закордонному банку https://www.campiogroup.com/ukraine/services/scheta/usloviya_otkryitiya_scheta_dlya_fizicheskix_i_yuridicheskix_licz/ потребує ретельної підготовки документів і пояснення джерел коштів. Саме тому я звернувся до CampioGroup, де отримав професійний супровід на кожному етапі. Мені допомогли обрати відповідну країну, пояснили вимоги фінансового моніторингу та підготували всі необхідні форми. Особливо цінним було те, що команда заздалегідь оцінювала ризики відмови та пропонувала альтернативні варіанти. У результаті рахунок було відкрито без затримок, а процес пройшов максимально комфортно. Я відчув, що співпрацюю з експертами, які дійсно орієнтовані на результат.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ