Цікавить дитячий ігровий майданчик

ловец
Відправлено 1 тиждень, 2 дня тому в розділ ОСББ, переглянуто 46 раз(-ів)

Коли дивлюся на наш двір, помічаю, що дітям фактично ніде нормально гратися, тому почали думати з сусідами про встановлення нормального майданчика. Старі гойдалки ще з 90-х, скриплять і виглядають небезпечно. Хотілося б щось сучасне, дерев’яне або комбіноване, щоб і гірка була, і лазалки, і місце для малечі. Підкажіть, де люди замовляють такі комплекси для дворів чи приватних будинків? Цікавить реальний досвід — де брали, чи складно встановлювати і чи довго служить.

Кількість коментарів: 4
  • анабель
    1 тиждень, 2 дня тому

У нашому ЖК подібне питання теж піднімали на зборах мешканців, бо дітлахи постійно сиділи на лавках з телефонами. Один із батьків запропонував встановити дерев’яний комплекс, щоб було більше активних ігор. Почали дивитися варіанти — ціни різні, конструкції теж. Хтось радив брати готовий набір із гіркою, рукоходом та будиночком. Мені цікаво, чи є магазини, де вже перевірена якість і нормальна доставка, бо замовляти щось незрозуміле трохи страшно.

• сулима
    1 тиждень, 2 дня тому

Мій брат минулого літа ставив майданчик у себе на ділянці, бо в нього двоє дітей і ще половина сусідських постійно бігає до них у двір. Він довго шукав, порівнював конструкції і матеріали. Розповідав, що дерев’яні варіанти значно приємніші на вигляд, ніж металеві. Каже, що найважливіше — щоб кріплення були міцні й безпечні. Тепер у них там постійно дитячий рух, навіть дорослі іноді сідають поруч відпочити.

• себастьян
    1 тиждень, 2 дня тому

Свого часу теж довелося шукати нормальний варіант, бо син постійно просив щось цікавіше, ніж проста гойдалка. Перші кілька днів переглядав різні сайти, читав відгуки і дивився фото встановлених комплексів у дворах. Зрештою знайшов магазин, де конструкції виглядали продумано і з натурального дерева. Після порівняння різних моделей вирішив замовити дитячі ігрові майданчики Непоседа https://nepoceda.kiev.ua/ua/detskie-igrovye-ploshchadki/detskie-ploshchadki-derevyannye/ . Приїхало все акуратно запаковане, деталі підписані, інструкція зрозуміла навіть без будівельного досвіду. Збирав із другом майже пів дня, але результат того вартий — гірка, драбина, невеликий будиночок і навіть канат. Найцікавіше, що тепер у дворі постійно повно дітей, бо всі приходять гратися, а батьки сидять поруч і спокійно спілкуються.

• LionaFox
    2 дня, 15 годин тому

Якщо я хочу порадувати дитину , то я просто звертаюсь до агентства "Татко Вдома". В них простіше за все можна https://tatkovdoma.com/services/animatory/ замовити аніматора Київ . Діти в захваті , все проходить по плану, і мені теж подобається з ними співпрацювати . Надійна компанія, і головне, таким чином , точно можна порадувати дітей будь-якого віку.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ