Маленькі зміни, які роблять авто незамінним у повсякденні

jurijwerbakovvh2134
Відправлено 2 тижні, 1 день тому в розділ ОСББ, переглянуто 25 раз(-ів)

Привіт! Хочу поділитися ситуацією: залишив авто на стоянці, а коли повернувся – маленькі подряпини на дверях від сусідів. Також помітив, що поїздки на довгі дистанції дуже втомлюють через старі сидіння і шум дороги. Подумав, що хочу зробити комплексний апгрейд: антигравійну плівку, сигналізацію, трекери, підігрів і вентиляцію сидінь, автозвук і підсвітку салону. Але не хочу, щоб це виглядало дешево або порушило гарантію. Хтось проходив через такий апгрейд і реально відчув різницю?

Кількість коментарів: 2
  • Mingrates28
    2 тижні, 1 день тому

Я сам через це проходив! І робив комплексно в magicauto https://magicauto.com.ua/ і це зовсім інший рівень комфорту. Встановили антигравійну плівку на капот і двері, тонування скла, сигналізацію і трекери, автозвук, підсвітку салону, доводчики дверей і підігрів сидінь. Результат – авто стало стильним і доглянутим, дрібні подряпини не лякають, салон тихий і комфортний навіть на сотні кілометрів, а безпека реально підвищена. І все акуратно, електроніка не постраждала, гарантія на місці. Навіть діти помічають різницю: поїздки стали набагато приємнішими.

• jurijwerbakovvh2134
    2 тижні, 1 день тому

Дякую за таку детальну відповідь!

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ