Підшивка від алкоголю в Києві - чи варто робити та які результати?

Loria
Відправлено 4 дня, 11 годин тому в розділ ОСББ, переглянуто 18 раз(-ів)

Привіт всім! Потребую поради тих, хто реально стикався з проблемою. Шукаю зараз надійний спосіб допомогти батькові, бо звичайні розмови вже не діють. Багато читала про такий метод, як підшивка, і натрапила на цей центр: https://vacilenko.com/uk/pidshyvka-vid-alkogolyu-kyyiv-clinik-oleg-vas/

Там вказано, що це Наркологічна клініка Олега Василенка, і вони працюють саме в Києві. Підкажіть, чи хтось робив там таку процедуру? Чи справді препарат діє довго і чи немає побічних ефектів? Дуже переживаю за здоров’я та результат.

Кількість коментарів: 1
  • Anton
    4 дня, 11 годин тому

доброго дня! Можу вам відповісти як людина, яка сама пройшла цей шлях. Я звертався в Наркологічну клініку Олега Василенка півтора року тому, коли зрозумів, що сам уже не випливу. Теж спочатку вагався щодо підшивки, але після консультації у Олега Василенка всі сумніви зникли.

Що мені найбільше сподобалося — у них підхід дуже професійний. Перед процедурою мене повністю обстежили, перевірили серце, аналізи, підібрали препарат індивідуально. Це не просто «укол і до побачення», а реальна медична маніпуляція в стерильних умовах. Зараз почуваюся чудово, на спиртне навіть дивитися не хочеться. Раджу не зволікати, бо підтримка там на високому рівні, мені це реально допомогло повернутися до нормального життя.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ