Проблема з підключенням до серверів у CS 1.6

jurijwerbakovvh2134
Відправлено 1 тиждень тому в розділ ОСББ, переглянуто 22 раз(-ів)

Вітаю шановне товариство! Маю таку проблему: після встановлення гри не можу зайти на більшість серверів. Видає помилку "Invalid CD Key" або просто вилітає при завантаженні мапи. Мабуть, версія гри якась крива попалася або патчі не ті стоять. Хто знає, де взяти нормальну робочу КС 1.6 "No-Steam", яка заходить на всі сервери без жодних ключів і додаткових маніпуляцій? Хочеться просто грати ввечері, а не шукати вирішення помилок на форумах. Буду дуже вдячний, якщо поділитеся прямим посиланням на адекватну робочу версію гри.

Кількість коментарів: 2
  • Mingrates28
    1 тиждень тому

Співчуваю, це класична проблема старих "піратських" збірок, де не оновлений емулятор Steam або криво стоїть патч v43. Найкращий вихід — просто знести ту криву версію і поставити нормальну, яка вже адаптована під сучасні умови. Можеш глянути ось тут: https://csget.me/uk/ Ця збірка працює за принципом "встановив і грай". Там немає ніяких проблем з ключами чи протоколами, вона заходить на будь-які сервери — і на ліцензійні, і на звичайні пабліки. Я сам нею користуюся, коли не хочу морочитися з налаштуваннями, все працює стабільно, мапи завантажуються швидко і без вильотів.

• jurijwerbakovvh2134
    1 тиждень тому

Дійсно допомогло, перевстановив за вашим лінком і тепер все підключається без проблем!

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ