Де знайти якісні навушники до ПК

mega_li
Відправлено 6 днів, 15 годин тому в розділ ОСББ, переглянуто 18 раз(-ів)

Привіт усім форумчанам! Потрібні нормальні навушники до ПК, щоб і звук був приємний, і мікрофон працював чітко для дзвінків. Бачила кілька моделей, але сумніваюсь, де реально купити без обману, бо ціни сильно різняться. Може хтось порадить перевірені магазини або сайти, де можна подивитися та протестувати на місці? Буду дуже вдячна за поради!

Кількість коментарів: 1
  • Меруки
    2 дня, 21 година тому

Я вирішила оновити своє робоче місце і замовила в LuckyLink навушники до ПК https://luckylink.kiev.ua/ua/naushniki бо часто працюю з аудіо і спілкуюся онлайн. Дуже сподобалося, що є багато моделей з різними характеристиками і можна вибрати саме те, що потрібно. Я обрала варіант з хорошим шумопоглинанням і якісним мікрофоном. Звук чистий, об’ємний, навіть музика звучить набагато краще, ніж у старих навушниках. Мікрофон передає голос чітко, без зайвих шумів, що важливо для роботи. Замовлення прийшло швидко, все було добре запаковано. Сервіс залишив дуже приємне враження, видно, що магазин дбає про клієнтів. Тепер користуюсь із задоволенням щодня.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ