взуття maletskiy

VanyaPistoletov
Відправлено 3 місяці, 1 тиждень тому в розділ ОСББ, переглянуто 161 раз(-ів)

Як чоловік, який часто купує подарунки для дружини, можу сказати, що взуття maletskiy стало для мене приємним відкриттям. Замовляв через інтернет-магазин, все прийшло швидко, без затримок. Якість матеріалів справді вражає — нічого не тисне, не натирає, виглядає стильно. Дружина носить із задоволенням уже кілька тижнів і каже, що це одне з найзручніших придбань. Також сподобалося обслуговування клієнтів — відповіли на всі мої запитання. Рекомендую https://maletskiy.com.ua/ тим, хто шукає баланс ціни та якості.

Кількість коментарів: 3
  • Меруки
    1 місяць, 1 тиждень тому

Ну зараз дійсно багато варіантів, але хочеться обрати таке взуття, що буде носитися не один сезон

• OutOfContextKing
    1 місяць тому

Всім доброго дня. Потрібно знайти нормальні туфлі під класичні штани на роботу, бо мої вже віджили своє. Хочеться, щоб вони були реально зручними, бо доводиться багато ходити пішки, але й переплачувати суто за бренд не дуже маю бажання. Хто де замовляє взуття, щоб і якість була адекватною, і доставка швидкою? Буду вдячний за пораду, бо гугл видає якісь дуже підозрілі сайти.

• РомантикНаВихідних
    1 місяць тому

Була в мене схожа проблема минулого року, коли старі туфлі порвалися в самий невідповідний момент перед важливою презентацією. Обійшов кілька ринків і фірмових магазинів, але всюди пропонували або якийсь дешевий дермантин, який розлізеться за місяць, або брендові речі за ціною половини моєї зарплати. Потім знайомий порадив не паритися і глянути асортимент на сайті Attico https://attico.ua/ де я після довгих вагань таки вибрав класичну шкіряну модель за цілком адекватні гроші. Ношу їх уже другий сезон майже щодня, ноги взагалі не втомлюються, і шкіра досі виглядає пристойно, хоча я за ними майже не доглядаю. З власного досвіду скажу, що немає сенсу переплачувати за гучні імена, коли можна взяти якісну річ у перевіреному місці.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ