Все для саду та городу

Меруки
Відправлено 4 дня тому в розділ ОСББ, переглянуто 14 раз(-ів)

Доброго дня всім! Маю питання до тих, хто любить свій сад і город так само сильно, як я. Хочу поповнити колекцію новими рослинами і насінням, але не знаю, де зараз реально є гарний вибір. Хтось може поділитися, де варто шукати? Мені цікаво почути ваші поради, бо важливо не просто купити, а щоб сад ожив і радував око.

Кількість коментарів: 1
  • mega_li
    1 день, 1 година тому

Замовляла вперше в інтернет-магазині Астелія і навіть не очікувала, що все буде настільки добре організовано, адже зараз не так просто знайти дійсно професійний інтернет-магазин товарів для саду та городу https://astelia.com.ua/ якому можна довіряти. Асортимент приємно здивував, обрала кілька декоративних кущів і насіння квітів, і все прийшло швидко та без пошкоджень. Дуже сподобалось, що кожна рослина була ретельно запакована, а також була інформація по догляду. Це додає впевненості, що навіть новачок впорається. Рослини добре прижилися і вже радують своїм виглядом. Враження від покупки залишились лише позитивні. Тепер буду замовляти ще і радити знайомим, бо сервіс дійсно вартий уваги.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ