Де краще замовити надійний вантажний причіп для велосипеда?

РомантикНаВихідних
Відправлено 2 дня, 13 годин тому в розділ ОСББ, переглянуто 8 раз(-ів)

Всім привіт! Останнім часом я серйозно захопився велотуризмом і зрозумів, що звичайного багажника та наплічника мені вже катастрофічно не вистачає для дальніх поїздок. Планую організувати великий виїзд на природу з наметами, спальниками та запасом провізії, тому постало питання придбання якісного велопричепа. Підкажіть, будь ласка, перевірені магазини чи майстрів, у яких можна замовити таку річ, щоб вона не підвела десь посеред лісу? Мене цікавить саме вантажний варіант, який витримає солідну вагу і при цьому не буде сильно заносити на поворотах. Буду вдячний за ваші поради щодо конкретних моделей, які добре зарекомендували себе в експлуатації. Дуже хочеться відкрити новий сезон з комфортом та повною екіпіровкою, тому з нетерпінням чекаю на ваші рекомендації та особистий досвід!

Кількість коментарів: 1
  • OutOfContextKing
    1 день, 12 годин тому

Вітаю товариство мандрівників та любителів активного життя на колесах бо сам нещодавно пройшов крізь ці муки вибору спорядження для далеких виїздів. Раніше я намагався запхати все наметове приладдя у величезні баули на багажнику але центр ваги зміщувався так що керувати байком ставало справжнім випробуванням на витривалість та рівновагу особливо на піщаних ділянках чи під час дощу. Перелопатив купу форумів дивився огляди і нарешті зрозумів що мені потрібна додаткова колісна база яка розвантажить раму та спину. Довго придивлявся до різних конструкцій порівнював міцність з’єднань та вагу самих матеріалів бо кожен зайвий кілограм відчувається на підйомах дуже суттєво. Врешті-решт мій новий прицеп до велосипеда приїхав у надійній упаковці і я одразу взявся за тестування на місцевих пагорбах щоб зрозуміти як він поводиться в реальних умовах. Зробили як треба конструкція виявилася монолітною нічого не деренчить і не хитається навіть коли завантажую туди повний комплект для автономного кемпінгу на кілька днів. Кріплення підійшло до моєї осі без жодних переробок чи "колгоспних" рішень що мене дуже порадувало бо не хотілося псувати фарбу на дропаутах. Тепер мої виїзди стали набагато приємнішими я просто кручу педалі і не думаю про те чи витримає багажник чергову вибоїну на дорозі. Результатом задоволений на всі сто відсотків бо отримав саме ту свободу пересування про яку мріяв коли тільки починав планувати свої великі літні маршрути.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ