Дизайн своїми руками

DonLimon
Відправлено 2 тижні тому в розділ ОСББ, переглянуто 19 раз(-ів)

Хочу спробувати створити дизайн власної квартири самотужки. Зараз так багато різних красивих фото, ШІ, цікаво чи вийде у мене. Хтось пробував таке робити? Чи краще не лізти і довірити цю справу профі, бо я ремонт хочу розпочати робити?

Кількість коментарів: 1
  • TarahtuHa
    3 дня, 17 годин тому

Самостійне планування інтер'єру - це авантюра, яка дарує купу адреналіну, але й несе ризик перетворити квартиру на вінегрет із випадкових меблів. Є досвід спроб розставити все "по фен-шую", і основна проблема тут - втрата цілісності: купуєш крісло, яке подобається, потім шпалери, що гарно виглядають в магазині, а в результаті все це ніяк не "дружитиме" між собою. Професіонали якраз і цінні тим, що вони бачать картинку цілком, прораховуючи освітлення та ергономіку до того, як робочі почнуть розводити розетки.

Звісно, зараз технології суттєво полегшують життя тим, хто має сміливість не звертатися до дизайнерів. Можна використовувати штучний інтелект для візуалізації своїх ідей, щоб побачити, чи пасуватиме диван до вибраного відтінку стін. Щоб не винаходити велосипед, вам допоможуть топ 5 AI дизайн сервісів https://www.italtimemebel.com.ua/top-5-ai-duzain-servisiv/ за допомогою яких можна побачити майбутній простір без допомоги дорогих студій. Це чудовий спосіб протестувати свої задумки ще до початку брудних робіт, щоб потім не довелося переклеювати шпалери чи пересувати перегородки.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ