Де у Львові якісно відремонтувати вихлопну систему?

OutOfContextKing
Відправлено 2 тижні тому в розділ ОСББ, переглянуто 22 раз(-ів)

Всім привіт! Моє авто раптом вирішило заявити про себе на все місто — звук став такий потужний, що пішоходи озираються ще до того, як я з’являюся в полі зору. Зрозумів, що з вихлопною системою щось негаразд, мабуть, десь пробило або проіржавіло. Дуже хочу знайти у Львові перевірене місце, де майстри не просто залатають дірку, а зроблять комплексну діагностику та якісний ремонт. Бажано, щоб сервіс був із нормальним обладнанням і адекватним підходом до клієнта. Можливо, хтось із вас нещодавно звертався до профі і залишився задоволеним результатом? Буду дуже вдячний за ваші щирі поради та координати хороших спеціалістів, бо хочеться знову їздити в тиші та спокої.

Кількість коментарів: 1
  • РомантикНаВихідних
    2 тижні тому

Вітаю! Розумію твій біль із гучним вихлопом, бо сам ще місяць тому їздив Львовом і лякав перехожих звуками старого літака. Довго не міг наважитися на візит до майстерні, бо боявся, що почнуть розказувати про заміну всієї магістралі за шалені гроші. Об’їздив кілька точок у промислових зонах, але там умови були якісь зовсім сумнівні. Зрештою, за порадою знайомого з гаражного кооперативу потрапив до хлопців, які займаються суто цією справою вже багато років. Сподобалося, що вони відразу закинули машину на підйомник, пальцем показали на прогорілий з'єднувач і запропонували кілька варіантів вирішення без зайвого пафосу. Можу сказати, що якісний ремонт вихлопних систем у Львові www.region-autoservice.com/remont-vykhlopnykh-system-lviv виявився справою кількох годин, якщо за неї беруться профі з нормальним зварювальним апаратом. Мені все заварили дуже охайно, шви навіть обробили спеціальною фарбою, щоб не гнило від нашої солі на дорогах. Питання закрив повністю, звук став рівним і тихим, ніби машина щойно з салону. Зробили як треба, ціна була адекватною, а головне, що ніякої метушні. Результатом задоволений, тепер нарешті можу спокійно розмовляти в салоні під час їзди по бруківці.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ