Є блоги, де без фанатизму розповідають про молодість?

mega_li
Відправлено 5 днів, 2 години тому в розділ ОСББ, переглянуто 21 раз(-ів)

Мені останнім часом часто трапляються сторінки, де обіцяють виглядати на 20 у будь-якому віці, якщо купити десять баночок і робити сто процедур. Хотілося б знайти щось більш адекватне і спокійне. Може, хтось читає блоги, де є прості поради про сон, воду, спорт, нормальне харчування і догляд без крайнощів? Люблю, коли люди пишуть чесно, з гумором і без повчань. Буду рада, якщо поділитеся чимось перевіреним.

Кількість коментарів: 1
  • vsav
    4 дня, 4 години тому

Я довго не вірила, що можна реально вплинути на своє самопочуття без складних схем і дорогих процедур, але все змінилося, коли почала цікавитися темою здоров’я більш глибоко. Виявилося, що прості речі можуть давати дуже потужний ефект, якщо робити їх регулярно. Саме тоді мені порадили блог, де автор чесно описує свій шлях, без прикрас і перебільшень, і це викликає довіру. Я почала тестувати деякі методи на собі і вже через кілька тижнів помітила зміни — більше енергії, кращий сон і навіть концентрація стала кращою. Найбільше мене вразила стаття про еліксир молодості http://health.net.ua/?page_id=91 яка дала цікаві інсайти і надихнула переглянути свої звички. Відчувається, що це не просто контент, а реальний досвід людини, яка ділиться тим, що працює. Зараз цей блог для мене як орієнтир у темі здоров’я. І чесно, шкодую, що не знайшла його раніше.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ