Adım Rəşad, 34 yaşım var. Dörd ildir ki, peşəkar qumarbaz kimi çalışıram. Bəli, səhv eşitmədiniz – çalışıram. Mənim üçün kazino iş yeri kimidir. Masadan qalxanda cibimdə nə qədər pul olduğunu dəqiq bilirəm. Heç vaxt evdən çox pul götürmürəm, heç vaxt uduzduqdan sonra “bir daha” demirəm. Qaydalar sadədir, amma illərdir ki, mənə uğur gətirir. Hər şey təxminən iki il əvvəl başladı – o vaxta qədər adi oyunçu idim. Nə isə, uzun sözün qısası, mostbet https://ssglobalentertainment.com apk mənim gündəlik alətimdir. Bu proqram olmasaydı, mən sadəcə başqa bir oyunçu olardım, gəlib-gedən.
Yadımdadır, ilk dəfə 2021-ci ilin qışında bu proqramı yüklədim. Həmin gün çöldə qar yağırdı, evdə tək idim. Adi brauzerdən oynayırdım, amma bir problem var idi – sayt bəzən donurdu. Mənim üçün hər saniyə önəmlidir, siz başa düşməyə bilərsiniz. Mən canlı mərc edirəm, basketbol matçlarını izləyirəm, əmsallar saniyədə dəyişir. Həmsöhbətlərim deyir ki, “nə fərqi var, yarım saniyə nəyi dəyişir?”. Dəyişir, dostum. O yarım saniyədə əmsal 1.85-dən 1.70-ə düşür və mən artıq gecikirəm. Mostbet apk sayəsində bu problem həll oldu.
İlk vaxtlar ehtiyatlı idim. Necə deyərlər, “qurd quzusunu bağrına basmaz”. Proqramı yüklədim, amma bir həftə sınaqdan keçirdim. Açardım, baxardım, bağlardım. Sonra kiçik mərclər etməyə başladım – 5 manat, 10 manat. Proqram tam optimallaşdırılmışdı. Heç bir lag, heç bir “buffer” yox idi. Barmağımla toxunuşlar anında qeydiyyatdan keçirdi. O vaxt anladım ki, bu işi peşəkar şəkildə görmək istəyirəmsə, texnologiyaya investisiya etməliyəm. Mostbet apk mənim investisiyam oldu.
İndi gəlin ən maraqlı hissəyə keçək – uduşlar. Yox, mən nağıllar danışmayacağam. Hər gün qazanmıram. Peşəkar oyunçunun işi belədir: bəzi günlər mənfi çıxırsan, bəzi günlər isə üçqat qazancın olur. Əsas məsələ bankroll menecmentidir. Mənim depozitim həmişə 500 manatdır. Bir gündə 150 manat itirsəm, dayanıram. Ertəsi gün səhər 8-də oyanıb yenə başlayıram. Niyə səhər 8-də? Çünki Asiya bazarı o zaman aktiv olur. Futbol, voleybol, tennis – hansı idman növündə əmsallarda “xəta” görsəm, oraya yönəlirəm. Mostbet apk mənə hər an, hər yerdən bazarı izləməyə imkan verir. Bir dəfə maşınla başqa şəhərə gedirdim, yolda iki matç arasında mərc etdim. Telefonumda proqram açıq idi, bir barmaq hərəkəti ilə 200 manat qazandım. A kişi, həmin gün yolda yoldaşımın gözü açıldı, o da yüklədi mostbet apk.
Bir maraqlı hadisə var ki, tez-tez yadıma düşür. 2022-ci ilin martı idi. Çempionlar Liqasında Real Madrid – PSJ matçı. Mən bütün statistikaları analiz etmişdim. Real evdə oynayırdı, PSJ-də əsas müdafiəçi cəzalı idi. Əmsal 2.30 idi. Mən 300 manat basdım. Matçın 60-cı dəqiqəsində PSJ 1-0 öndə idi. Həmsöhbətim zəng vurdu: “Rəşad, uduzdun”. Mən dedim: “Gözlə, hələ bitməyib”. 75-ci dəqiqədə Benzema qol vurdu – 1-1. 80-ci dəqiqə – yenə Benzema. Mən masanın arxasından qalxdım, sevincli halda otaqda gəzməyə başladım. 90+2-ci dəqiqə – Benzema üçüncü qolu vurdu. Hesab 3-1. O gün mən 690 manat təmiz qazandım. Mostbet apk vasitəsilə canlı mərc imkanı olmasaydı, mən bu matçda ikinci qoldan sonra başqa mərc edə bilməzdim. Amma proqram o qədər sürətli idi ki, ikinci qoldan 15 saniyə sonra “növbəti qolu Real vuracaq” mərcini yerləşdirdim. Bu həzz başqa şeydir, bilirsiniz.
Təbii ki, kazino boş yerə pul vermir. Mostbet apk-də bonuslar var, amma mən onlara ehtiyatlı yanaşıram. Peşəkar oyunçu bonusa “şirin yem” kimi baxır. Məsələn, depozitin 100%-ni verirlər, amma vager 30x-dir. Bunu çevirmək çətindir. Mən sadəcə cash oynayıram. Geri çəkmələrim tez olur, maksimum 2 saat ərzində pul karta düşür. Bir dəfə 2500 manat çəkdim, bir saatdan sonra hesabımda idi. Bunu digər platformalar haqqında deyə bilmərəm.
Mənim gündəlik qrafikim var. Səhər saat 8-dən 12-dək – Asiya bazarları. Günorta fasilə, idman zalı, yemək. Axşam 6-dan gecə 11-dək – Avropa bazarları. İspaniya, İngiltərə, Almaniya liqaları. Mostbet apk mənə bütün bu matçlara bir pəncərədən giriş imkanı verir. Mən otururam, baxıram, mərc edirəm. Həyat yoldaşım deyir: “Rəşad, sən işləmirsən ki?” Mən cavab verirəm: “İşləyirəm, sadəcə ofisim qonaq otağıdır”. O gülür, amma maaşımı görəndə heç nə demir. Ayda ortalama 3000-4000 manat təmiz qazancım olur. Pis deyil, hə?
Bir dəfə dostumla iddialaşdım. O dedi ki, “qumarın qazancı olmaz”. Mən dedim: “Yanılırsan”. Onun telefonuna mostbet apk yüklədik. Mənim strategiyalarımı göstərdim. İki həftə ərzində 200 manatı 850 manat etdi. O vaxtdan o da hər gün analiz edir, statistikaya baxır, mərc edir. Amma deyirəm ki, hər kəs peşəkar ola bilməz. Mən illərdir bu sahədəyəm, səhvlərimin əvəzini pul ilə ödəmişəm. Mostbet apk sadəcə bir vasitədir. Əsas odur ki, beyniniz işləsin.
Bir məsləhət: proqramı yükləyəndə təkmilləşdirmələri izləyin. Hər ay yeniləmə çıxır. Bəzən onlar əmsalların yenilənmə sürətini yaxşılaşdırırlar. Mən hər dəfə yeniləyəndə sınaq mərci edirəm – 1 manatlıq. Əgər hər şey qaydasındadırsa, başlayıram işə.
Bu gün məsələn, səhər 3 tennis mərci etmişəm, ikisi gəlmişdi. Axşam İngiltərə çempionatına baxacam. Hiss edirəm ki, yaxşı gün olacaq. Mostbet apk telefonda hazır durur. Mən hazıram. Siz də istəsəniz cəhd edə bilərsiniz, amma qaydaları öyrənin. Qumar asan pul deyil – o, kalkulyator, statistika, soyuq qan tələb edir. Həyəcan axtaranlar burada yanar. Ağıllı oynayan isə qazanar. Mən bunu hər gün sübut edirəm.